Antalya Konya yolu kar yağışı nedeniyle kapandı

Nisan ayında baharın gelmesini beklerken bir anda düşen hava sıcaklıkları Türkiye genelinde şaşkınlık yarattı.
İstanbul'da dün ve bugün dolu yağdı, Ankara son 24 saattir karla karışık yağmurun etkisiyle beyaza büründü.

 

Ve az önce Antalya-Konya karayolu, Alacabel Mevkii'nde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı.

 

ARAÇLARIN GEÇİŞİNE İZİN VERİLMİYOR

Antalya'nın Akseki İlçesi ile Konya'nın Seydişehir İlçesi arasındaki 1825 metre rakımlı Alacabel Mevkii'nde dün öğleden sonra etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Antalya- Konya yolu ulaşıma kapandı. Akseki merkezinden itibaren araçların geçişine izin verilmiyor. Karayolları ekipleri bölgede yol açma çalışmalarını sürdürürken, yolda mahsur kalanların kurtarılması için de çalışma başlatıldığı belirtildi.Son Dakika Haberleri: Antalya-Konya Karayolu Nisan Ayında Kar Nedeniyle Kapandı

 

KUTLAMALAR SPOR SALONUNA ALINDI

Akseki merkezinde de etkili olan kar yağışı nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları spor salonuna alındı.

YAĞIŞ GEÇİŞLERİ GÖRÜLECEK

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzey, iç ve doğu bölgelerinde aralıklı yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor. Yağışların; yağmur ve sağanak, sabah saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Isparta ve Burdur çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Akşam saatlerine kadar Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Bitnami banner
Bitnami